Italiensk bundhold fyrer og hyrer samme dag

Det går ikke så stærkt i tabellen i Serie A for bundholdet Chievo fra Verona, men uden for grønsværen er der anderledes fart på.

Tirsdag sparkede klubben træner Giuseppe Sannino ud, efter at han blot har skaffet en enkelt sejr i 12 kampe i ligaen.

Og allerede senere tirsdag var klubben klar med præsentationen af en redningsmand, og her er der tale om en gammel kending i klubben.

Chievo har hentet sidste sæsons træner Eugenio Corini tilbage til klubben, og hans opgave bliver at rette op på en elendig sæsonstart for Verona-klubben, der ligger sidst i Serie A med seks point efter 12 kampe, der har budt på en sejr, tre uafgjorte og otte nederlag.

Senest spillede klubben søndag 0-0 hjemme mod AC Milan, på papiret et godkendt resultat, men klubledelsen har altså mistet tålmodigheden med 56-årige Giuseppe Sannino, der kom til Chievo før denne sæson.

Klubbens nye træner Eugenio Corini sikrede sammen med spillerne Chievo en 12.-plads i den 20 hold store Serie A i sidste sæson, hvorefter parterne i maj gik hver til sit - efter gensidig aftale.

Corini blev også sidste år hentet ind som erstatning - dengang i stedet for Domenico Di Carlo, der blev ofret efter fem nederlag i sæsonens seks første kampe.

Klubledelsen håber uden tvivl på, at Corini kan gentage kunststykket denne gang og på ny sikre, at klubben overlever i den bedste italienske liga.

ritzau/

 

Dagens Gossip