Italiensk doubleekspert er på umulig Williams-opgave

Lige som sin semifinalemodstander i US Open har den rutinerede italiener Roberta Vinci vundet alle fire grand slam-turneringer.

Men i modsætning til amerikanske powerhouse Serena Williams, er 32-årige Vincis grand slam-triumfer kun vundet i double, mens Williams har vundet i både single og double.

Verdensranglistens nummer 43 levnes da heller ikke de store chancer, når hun natten til fredag dansk tid spiller sin største grand slam-kamp i single mod Serena Williams, som jagter en "ægte" grand slam ved at vinde alle fire grand slam-turneringer samme kalenderår.

- Jeg er i slutningen af min karriere, så det er helt fantastisk at være i min første grand slam-semifinale. Jeg er meget stolt af mig selv, og jeg har intet at tabe, siger Vinci.

Tabt har hun til gengæld gjort i sine fire første kampe mod Serena Williams. Senest i august i Toronto.

- Jeg har en masse erfaring, men det betyder intet, når man spiller mod Serena Williams. Der skal du spillere bedre, så lidt bedre, og så endnu bedre, siger Vinci, der end ikke har vundet et sæt mod amerikaneren.

Serena Williams har blot tabt to tenniskampe ud af 55 i hele 2015. Hun vil dog modsat bookmakerne ikke undervurdere sin italienske modstander.

- Hun spillede virkelig godt mod mig i Toronto, og det havde jeg ikke forventet. Så jeg vil virkelig ikke undervurdere hende, for hun kommer ikke til semifinalen i en grand slam-turnering uden grund, siger Serena Williams.

Roberta Vinci har i løbet af karrieren vundet ni i singletitler i mindre turneringer. Til sammenligning har halvandet år ældre Serena Williams vundet 69 singletitler, hvoraf 21 har været i grand slam-sammenhæng.

I double fører Vinci 25-22 i titler, men Williams har vundet 13 af sine i grand slam-turneringer, hvor Vinci kun har fem titler.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip