Italiensk forsvarer blev bidt: Suarez burde få rødt

24/06/2014

Luis Suarez bragte sig tirsdag aften i centrum, da stjerneangriberen fra Uruguay tog sine tænder i brug mod Italien.

Umiddelbart før Uruguays sejrsmål til 1-0 ved Diego Godín i slutfasen, bed Suarez den italienske forsvarsspiller Giorgio Chiellini i skulderen.

Chiellini var rasende og forsøgte at overbevise dommeren om, at han skulle finde det røde kort frem.

- Det var latterligt ikke at udvise Suarez.

- Det var helt tydeligt, og så begyndte han at kaste sig ned i græsset bagefter, fordi han vidste, at han havde gjort noget, han ikke burde, siger Giorgio Chiellini til Rai TV.

Italienerne var 20 minutter tidligere blevet ramt af en udvisning til Claudio Marchisio, der havde stemplet en modstander.

Med en spiller i undertal fik Uruguay ekstra gode muligheder for at hente den sejr, der var nødvendig for at avancere til knockoutfasen. Små 10 minutter før slutfløjt faldt den afgørende scoring, da Diego Godín scorede på et hovedstød.

Resultatet betyder, at de firedobbelte italienske verdensmestre må rejse hjem fra Brasilien, mens Uruguay og Costa Rica er videre til 1/8-finalerne fra gruppe D.