Jackass-stjerne tog ecstacy uden at vide det

Det ene øjeblik sidder du på et kollegium og kigger på et lærred, hvor en scene fra din kommende film passerer forbi. Det næste øjeblik uddeler du knus og kram og smadrer din hånd på et sofabord.

De færreste kan nok nikke genkendende til situationen, men sådan er det ikke for den amerikanske skuespiller Johnny Knoxville, der blev ufrivilligt påvirket af ecstacy, da han deltog i en fremvisning af sin kommende film "Bad Grandpa". Filmens hold havde nemlig valgt at lægge vejen forbi et kollegium for at se, hvordan de unge mænd tog imod en af komediens scener.

- Jeg var klædt ud som Irving (filmens 80-årige hovedperson, red.) og sad blandt det studerende publikum. Folk blev ved med at give mig drinks, og en eller anden gav mig ecstacy, fortæller Knoxville til The Sun.

- Omtrent 30 minutter inde i fremvisningen begyndte mit hjerte at ræse af sted, og jeg var sådan: "Jeg X'er lige nu, en eller anden har smuglet det i mig". Jeg var så glad, for jeg har ikke taget X (ecstacy, red.) siden, jeg var i 20'erne, fortsætter han.

Men alt var ikke glade dage, da den 42-årige Jackass-stjerne endelig kunne lægge kostumet og sove stofferne ud. Det lykkedes nemlig for den dumdristige skuespiller at rive en sene over i en af sine fingre i påvirket tilstand. 

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip