Jacob blev bortført i 1989 - men mor og far leder stadig

22. oktober 1989 cyklede 11-årige Jacob Wetterling hjem fra supermarkedet med sin bror og en kammerat. Men på turen mod familiens hjemi byen St. Joseph i den amerikanske stat Minnesota tvang en maskeret mand med en pistol de tre drenge til at lægge sig på jorden.

Manden forsvandt med Jacob, men lod broderen og vennen være.

- Hvor er du, Jacob? Vi elsker dig og bærer dig i vores hjerter, og vi vil aldrig give op, sagde han mor, Patty Wetterling, på en pressekonference i tirsdag.

Det skriver sctimes.com.

Læs også: Sabrina blev bortført for 12 år siden: Nu er der godt nyt i sagen

Her præsenterede familien et nyt billede af, hvordan Jacob kunne se ud i dag, hvor han ville være 36 år gammel.

Familien nærer stadig håb for at finde Jacob, da hele 160 børn, der havde været forsvundet mellem 11 og 20 år, blev fundet i USA mellem 2009 og 2013. I samme periode fandt man 42 børn, der havde været borte i mere end 20 år.

Ifølge den lokale tv-kanal CBS Minnesota frygter familien dog, at Jacob kan være blevet taget til fange af en pædofil mand. For nyligt er det nemlig kommet frem, at børn var blevet overfaldet og forulempet i årene op til Jacobs forsvinden, hvor mønstret havde været det samme. Børnene havde været på samme alder som Jacob, flere gange havde de været sammen med en gruppe venner, da en mand, som i nogle tilfælde var maskeret, truede dem med enten kniv eller pistol.

Læs også: Nyt gennembrud i Madeleine McCann-sagen? Dømt pædofil kræves udleveret

Jacobs far, Jerry Wetterling, rettede en særlig tak til ofre for sexforbrydelser, der har fortalt om deres grimme oplevelser.

- På grund af det får vi mere information om den person, der muligvis har taget Jacob, sagde han.

I tiden efter Jacobs bortførelse modtog politiet hele 50.000 tip. For nyligt blev der sendt et program om Jacobs bortførelse på den amerikanske tv-kanal CNN. Det udløste yderligere 100 tip.

- Jeg vil gerne opfordre offentligheden til at lytte. Lyt. Lyt til noget, der bliver sagt uskyldigt på en cafe. Noget, du hører, som giver dig en fornemmese i maven om, at der er noget galt med situationen. Tænk tilbage og reager, bad Jerry Wetterling.

 

Dagens Gossip