Jæger trampet ihjel af elefant, han ville dræbe for at få fat i stødtænderne

En professionel jæger er blevet dræbt i Zimbabwe, da elefanten han ville skyde for at få fat i dens elfenbenshorn løb ham ned og slog ham ihjel. 

Episoden udspillede sig i Zambezi Valley i Zimbabwe, hvor jægeren Ian Gibson havde fulgt en elefant i timevis sammen med en kunde og en sporer. Da de endelig havde chancen for at komme tæt på, gik det galt for Ian Gibson, der blev trampet ihjel. 

Læs også: Derfor skal du ikke provokere gorillaer

- Han følte han var ret tæt på elefanten, så Ian fulgte sporene i håb om at få et glimt af stødtænderne, mens kunden blev tilbage med guiden, skriver Safari Calssics i et onlineforum, ifølge Huffington Post. 

Den lokale sporer havde tilsyneladende advaret Ian Gibson om, at elefanten var i brunst, hvor den kan blive meget aggressiv, men han valgte at snige sig op på den alene alligevel. 

Læs også: Sådan skal du ikke fange verdens største edderkop

- Han indhentede elefanten og var omkring 50-100 meter fra den, da elefanten vendte om og foretog sit angreb. Ian og guiden forsøgte at råbe op for at få elefanten væk, og da den var helt tæt på, lykkedes det Ian Gibson at affyre et skud, før elefanten trampede ham ihjel. Det var et meget ubehageligt syn, skriver Safari Classic i onlneforummet.

Der er ikke nogen meldinger om, hvorvidt elefanten kom til skade.  

 

 

 

Dagens Gossip