Jakob Poulsen: Eneste chance for at spille på Wembley

Christian Eriksen døjer med en rygskade og er tvivlsom til aftenens testkamp mod England. Det betyder, at flere andre emner kan komme i spil til pladsen som offensiv midtbane.

FC Midtjyllands skudfarlige Jakob Poulsen, som bankede et perlemål ind i søndagens 5-1-sejr over FC København, kunne være et godt bud på en afløser, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Så længe jeg spiller, så er jeg bare glad. Det er lige pludselig gået meget stærkt det hele. Jeg er glad for at være tilbage, og jeg vil nyde hvert minut, jeg får lov at spille, siger Jakob Poulsen.

- Det er måske den eneste chance for at spille på Wembley for mig. Jeg ved ikke, hvornår landsholdet skal møde England igen. Og jeg er 30 år, så jeg har nok ikke 10 år tilbage.

- Så det kan være sidste chance for mig, og jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt. Det er et historisk stadion, og selv om det er det nye Wembley, så er det stadig historisk. Det bliver sindssygt sjovt, siger den tidligere Monaco-spiller.

Det forventes, at William Kvist og Niki Zimling skal spille på den centrale midtbane mod England, men der kunne også sagtens være plads til Jakob Poulsen i en form for trekløver.

- Min favoritposition er, hvis vi spiller med én sekser (defensiv midtbanespiller) og to offensive midtbanespillere, som arbejder begge veje, hvor jeg er en af de offensive.

- Men hvis jeg skal spille en anden plads, så gør jeg også gerne det bare for at få lov til at spille. Det er helt sikkert, fastslår Jakob Poulsen.

Kampen mellem England og Danmark går i gang i aften klokken 21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip