Jan Magnussen vil erobre føring i europæisk mesterskab

Racerkøreren Jan Magnussen er klar til kamp for Formula Racing-teamet, når fjerde afdeling af den europæiske Le Mans-serie afvikles på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig i denne weekend.

Trioen Jan Magnussen, Mikkel Mac og Johnny Laursen er optimistisk og går efter sejren i denne weekends afdeling, som er den sidste inden sæsonfinalen.

- Vi har en ret enkel plan om at vinde løbet, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg synes, vi har et stærkt kører-setup, som kan levere generelt hurtige og stabile omgangstider, og hvis vi ellers formår at holde os udenfor problemer, er der helt klart potentiale for et godt resultat, som kan udløse vigtige mesterskabspoint.

Dermed håber Jan Magnussen på et bedre udfald end det, de tre Ferrari-kørere måtte tage til takke med på Red Bull Ring i den seneste ELMS-afdeling.

Her startede det ellers godt med en pole position og en udsigt til podieplacering, men undervejs i løbet på den østrigske Formel 1-bane blev de tre danskere sendt til tælling af et defekt baghjulsleje.

- Det var sort uheld. Mekanikerne kunne ikke have løst problemet hurtigere, end de gjorde, og sådan noget er bare svært at forberede sig på.

- Vi fokuserer i stedet på at finde den gode fart fra de tidligere løb og krydser fingre for, at vi har heldet med os, lyder det fra Jan Magnussen.

Formula Racing er med 42 point placeret på en samlet andenplads i GTC-mesterskabet, mens rivalerne fra det russiske SMP Racing indtager førstepladsen med 54 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip