Jan Ø. Jørgensen melder afbud til Copenhagen Masters

Jan Ø. Jørgensen er ikke ramt af malaria, som badmintonspilleren og lægerne frygtede efter sidste uges sæsonfinaler i Kuala Lumpur i Malaysia.

Men Jan Ø. Jørgensen er ramt så slemt af sygdom, at han er nødt til at melde afbud til Copenhagen Masters imellem jul og nytår, da han ikke må træne før allertidligst den 27. december.

Det er en infektion, Jan Ø. Jørgensen fik forbindelse med Superseries-finalerne i sidste uge, som stadig sidder i kroppen. Han erstattes af Hans-Kristian Vittinghus i juleturneringen på dansk grund.

- Jeg er selvfølgelig mega ærgerlig over at melde afbud. Det er en fed turnering, som jeg har vundet tre gange, og jeg går efter mange flere sejre i turneringen. Men der er ikke noget at gøre ved det.

- Nu kan jeg så give Hans-Kristian en lille julegave, og jeg er helt sikker på, at han vil give alt, hvad han har når han går på banen, siger Jan Ø. Jørgensen til badminton.dk.

Jan Ø. Jørgensen har vundet den traditionsrige turnering de seneste to år, men må altså i år se sig slået ud af sygdom, allerede inden turneringen er startet.

Hans-Kristian Vittinghus møder sydkoreanske Lee Hyun Il i semifinalen. I den anden herresingle-semifinale mødes Viktor Axelsen og Boonsak Ponsana fra Thailand.

Copenhagen Masters spilles den 27. og 28. december i Falkoner Centret på Frederiksberg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip