Jannick Green: Fik vist jeg kan stå på mål

Den danske målmand Jannick Green reddede 20 ud af 38 forsøg fra Saudi-Arabiens håndboldspillere ved VM i Qatar. Det gav en redningsprocent på hele 53 og var med til at sikre en storsejr på 38-18.

Alligevel regner Green med, at Niklas Landin igen starter inde, når Danmark møder Tyskland på tirsdag.

- Jeg tror, jeg starter på bænken igen. Men det var rart at komme ind og vise, at jeg kan stå på mål, og træneren kan sætte mig ind, når det bliver mere spændende, siger Green.

Undervejs reddede Green et straffekast og tog også flere helt åbne skudforsøg.

- Jeg er selvfølgelig lettet. Der er lidt pres på. Forstået på den måde, at jeg godt ved, at det måske er begrænset, hvor mange chancer jeg kommer til at få ved VM. Så selvfølgelig vil jeg gerne gøre det godt.

- Jeg synes heldigvis, at det lykkedes rigtigt fint. Det var en udfordring at møde et hold, der spiller så anderledes, men det slap vi godt fra, siger Green.

- Vi kunne bruge kampen til at få noget rytme ind på holdet. Vi arbejder stadig videre med vores forsvar, og det bliver hele tiden bedre jo flere kampe, vi får sammen, siger Magdeburg-keeperen.

Nu venter Tyskland på tirsdag, og det bliver den hidtil sværeste opgave ved VM.

- Det er en af de store kampe, som vi håber på at vinde. Det bliver en stor udfordring, for de har spillet godt og har fire point.

- Det er et godt hold, de har mange dygtige håndboldspillere, så det bliver en hård kamp for os, siger Green.

/ritzau/

 

Dagens Gossip