Jay Leno tager afsked med TV- talkshow

Jimmy Fallon overtog i aftes tøjlerne i det TV-talkshow, Jay Lenos har stået i spidsen for gennem 22 år og det lykkedes komikerens berømte gæster at lukke munden på den slagfærdige vært.

Leno er normalt altid klar med en hurtig replik, men i aftes var han hæmmet af stemningen i studiet og tildels også af sine egne følelser.
Komikeren havde tydeligvi en klump i halsen og fik flere gange tårer i øjnene - især da han fastslog: »Dette har været de 22 bedste år i mit liv«.

Johnny Carson var bestyrer på »Tonight Show« fra til 19 til 1992, og fastskog i sin mololog, at han ikke kan fordrage at sige farvel. Det måtte dog til lligevel og mange af Lenos gæster gennem årene sendte også hilsener ligesom komikeren fik tid til atfyre stikpiller:

»Da jeg startede som vært, var Justin Bieber ikke født endnu. Tænk engang, Det er derfor, vi kalder den tid de gode gamke dage«, lød det knastørt fra den afgående vært.

Blandt gæsterne i Lenos sidste program var Billy Crystal, som også var den første medvirkende tilbage i maj 1992. Desuden var der afskedshilsener på video fra kendisser som Matt Damon, Charlie Sheen, Mark Wahlberg, Jimmy Fallon og selveste præsident Barack Obama.

 

Dagens Gossip