Jeanette Ottesen er rystet over trænerstop

Den danske svømmestjerne Jeanette Ottesen er rystet over, at australske Shannon Rollason stopper før tid som cheftræner for det nationale træningscenter (NTC) i Bellahøj, hvor han blandt andet træner Ottesen.

- Jeg er helt mundlam. Det sidste halve år har været det bedste i min karriere, og jeg er frygteligt ked af det. Han er den største træner, jeg har haft.

- Han forstod mig og forstod, hvordan jeg skulle trænes. Lige nu ved jeg ingenting, siger Jeanette Ottesen til DR Sporten.

Det er på grund af familiære årsager, at Rollason stopper efter kortbane-VM i december. Han blev ansat i marts sidste år og skulle have varetaget jobbet frem til 2016.

På spørgsmålet om, hvorvidt Ottesen ligefrem overvejer et karrierestop, svarer hun:

- Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at han er den bedste træner, og der er ikke nogen, der kan måle sig med ham. Så jeg ved ikke, hvad svømmeunionen kan komme op med, for at jeg skal blive ved med at svømme, siger Ottesen og fortsætter:

- Jeg bliver nødt til at få en træner, der kan måle sig med dét, han kan. Ellers må jeg jo flytte til Australien med ham, siger Ottesen.

/ritzau/