"Jeg er manden med to dillere - spørg mig om alt"

Skrevet af Lotte Sørensen

03/01/2014

Mest læste i dag

Den unge mand er født med en ekstra, fuldt funktionsdygtig penis. Han skød det nye år i gang med at stille op til alle tænkelige og utænkelige spørgsmål på det sociale medie Reddit.

Her lagde han også billeddokumentation ud for at bevise, at han ikke var en fupmager. Se selv på eget ansvar her, her og her.

Læs også: Her verdens største og mindste dillere

Han kunne fortælle, at alt indeni ham ellers var normalt. Han har f.eks. kun én prostata som alle andre mænd, dog noget større, hvilket fører til luksusproblemer.

- Min prostata bliver betændt, hvis jeg ikke ejakulerer nok. Jeg er nok den eneste fyr i verden med en legitim grund til at få orgasme mindst hver eller hver anden dag. Min prostata bliver stimuleret gennem begge pikke, og det skaber en masse sædvæske. Så når jeg kommer, skal det klemmes ud med et par dages mellemrum for at få al overflødig væske ud. Ellers føles det oppustet og smertefuldt, skriver han.

Han fortæller, at han foretrækker den højre, og at den venstre er misundelig. Han tisser og har udløsning med begge. Højre er knap 18 centimeter lang, og venstre knap 16.

Læs også: Stortissende racist onanerede med brandslukkerslange i numsen

I tidens løb har han oplevet en del forskellige reaktioner fra kvinder, når de får øje på hans todelte kønsdele. Langt de fleste har dog været positive, endog entusiastiske, mens enkelte er blevet skræmt væk. Blandt andet derfor er han holdt op med at dyrke tilfældig sex. I dag er han i et biseksuelt forhold med en kvinde og en mand, der også er kærester med hinanden.

Han overvejede som teenager en karriere som pornostjerne, men var bange for at blive kendt som en vanskabning.

Den sjældne lidelse kaldes for diphallia og rammer en ud af 5,5 millioner drengebørn. Den er ofte forbundet med andre svære misdannelser og høj dødelighed, men denne unge mand har altså været heldig. Han fik som teenager en mindre operation der, hvor urinrøret delte sig i to, da passagen var for snæver, men ellers ingen gener.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med