Jennifer Aniston: Hader at tale om kvinders alder

Hvis du nogensinde møder Jennifer Aniston, er der én vigtig ting, du skal huske: Du må aldrig – som i aldrig nogensinde – fortælle hende, at hun ser godt ud hendes alder taget i betragtning!

Læs hvilken stjerne der synes, at mænd på hendes alder er klamme på kigind.com

I et interview med Women’s Wear Daily afslører 45-årige Jennifer Aniston nemlig, at hun hader, når folk kommenterer på kvinders alder.

- Din alder skal altid nævnes, og det sker bare aldrig rigtig for mænd. Det er ikke, fordi man ser: ’Jens Jensen, 37’, lyder det skarpt fra stjernen.

Læs stjernernes holdning til deres alder på kigind.com

Når det er sagt, er der ikke noget at sige til, hvis Jennifer Aniston af og til får komplimenter fra folk, der er overraskede over, at hun er 45 år. For hun ser altså hamrende godt ud. Og det er der ifølge hende selv en god grund til:

- I dag er kvinder og mænd i 40'erne så meget sundere, end de var for 30 år siden. Det var en anden tid. Vi ved, hvordan vi skal passe på os selv.

Og Jennifer Aniston løfter da også en smule af sløret for, hvad hun selv gør for at sikre sit smukke ydre.

- Vi ved, hvad vi skal putte i kroppen for at få noget sundt, økologisk og ikke forarbejdet brændstof, og vi ved, hvor vigtigt det er at drikke vand og skære ned på sukker og det usunde fedt.

- Førhen vidste vi bare ikke den slags, og vi havde heller ikke den teknologi, der ligger bag nutidens hudpleje.

Af  Rikke Lyskjær-Rudbæk, KIG IND/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip