Jennifer Lopez : Jeg ville lade de to røvhuller drukne

Hvis Jennifer Lopez havde chancen for at redde ekskæresterne P. Diddy og Ben Affleck fra druknedøden, ville hun allerhelst lade chancen forbipassere og lade dem dø! Så brutale var Jennifer Lopez ord om ekskæresterne under et radiointerview med  radioværten Big Boy på radiostationen Los Angeles Power 106.

I juni sidste år nåede Jennifer Lopez’ karriere sit højdepunkt. Læs mere på Kigind.com

Heldigvis hang Jennifer Lopez’ udtalelser sammen med en joke. Hun besøgte radiostationen, hvor hun blev interviewet af radioværten Big Boy, og samtalen drejede sig hurtigt ind på Jennifers berømte ekser.

44-årige Jennifer Lopez datede rapperen P. Diddy i 1999, hvorefter hun indledte et forhold til skuespilleren Ben Affleck, som hun også blev forlovet med i 2002. Brylluppet blev aldrig til noget, og det kunne godt tyde på, at Lopez stadig bærer en smule nag. I hvert fald opstillede Jennifer Lopez et lille scenarie, hvor hendes ekskærester indgik, for at forklare radioværten, hvordan hun følte.

Jennifer Lopez har tidligere åbnet op om de to brud. Læs på kigind.com hvad hun da sagde om Ben og Diddy!

- Du ligger på en tømmerflåde midt i havet. Du kigger ned i havet og ser to mennesker flyde rundt. Der er kun plads til en ekstra mand på tømmerflåden. Du kigger ned i vandet igen og ser Ben Affleck og Diddy … Jeg ville sgu lade begge de to røvhuller drukne, jokede Jennifer Lopez, hvorefter hun brød ud i latter.

Hvad der lå til grund for det skræmmende eksempel vides ikke, men da det gik op for Lopez, hvad hun lige havde sagt, prøvede hun efterfølgende at slå fast, at det virkelig kun var ment som en joke.

- Det var en forfærdelig tanke! Det var bare for sjov! Ben, Puffy – I ved, at jeg elsker jer. Det ved I. Det ved de, undskyldte Jennifer Lopez.

Af Susie Pedersen, KIG IND/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip