Jenson Button: Vi havde brug for dette som hold

McLarens Jenson Button var under et sekund fra en podieplacering i det britiske Formel 1-grandprix i Silverstone, så han ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at overhale Red Bull-køreren Daniel Ricciardo til slut.

- Jeg tror, at jeg kom over målstregen 0,8 sekunder efter ham. Det gik ikke, men vi slog næsten to Red Bull-kørere og Ferrari, så det er et skridt frem ad, siger Button.

Lewis Hamilton (Mercedes) og Valtteri Bottas (Williams) var de to øvrige kørere, som sluttede foran Button.

Sebastian Vettel (Red Bull) og Fernando Alonso (Ferrari) sluttede lige bag ved Button, så alt i alt var den 34-årige englænder tilfreds.

- Som alle kan se - og sammenlignet med Williams - så har vi meget arbejde foran os i forhold til at forbedre bilen.

- Jeg vil sige, at vi har taget et skridt op, og det var fantastisk at have en kamp med Fernando derude og Sebastian. Jeg mener, at vi bør være tilfredse med præstationerne i det britiske grandprix, siger Button.

Han gratulerede sin landsmand Lewis Hamilton, som lukrerede på, at Mercedes-makkeren Nico Rosberg måtte udgå fra grandprixet.

Hamilton halede med sejren ind på Rosberg i den samlede stilling, så Rosberg nu kun fører med fire point.

- Tillykke til Lewis. Hvis der er en person, jeg ikke havde noget imod skulle vinde, så var det Lewis. Det var fantastisk for fansene og mesterskabet, siger Button.

Buttons teamkammerat Kevin Magnussen endte som syver, så det var mere end godkendt, mener Button.

- Vi havde brug for dette som et hold. De hurtige baner som Silverstone er sværere for os. Men vi gjorde et godt stykke arbejde, og vi fik masser af brugbar viden, som vi kan bruge i de næste grandprixer, siger Button.

/ritzau/

 

Dagens Gossip