Dolly Parton med besynderlig afsløring: Så længe bliver julepynten fremme

Foto: Will Oliver/EPA/Ritzau Scanpix

Country-stjernen Dolly Parton lader sit julypynt være fremme væsentligt længere tid end andre.

De fleste danskere kender nok Dolly Parton fra store hits som "Jolene", "9 to 5" eller "Islands in the Stream".

Læs også

Melvin afslører forelskelse: Hun var 20 år ældre

Nu fortæller den 74-årige countrystjerne, at hun - udover at synge på kæmpe scener og have et hjerte, der banker for velgørenhed - også er en stor fan af julen og alt, der hører med til den festlige årstid. 

Deriblandt julepynten. 

Det kom frem, da Dolly Parton deltog i en podcast, der hedder "Cody Cast". Det skriver mediet mentalfloss.com. Hun fjerner nemlig ikke julepynten, så snart helligdagene er overstået og nytåret lurer forude. Slet ikke. 

Længe efter Helligtrekonger

Ifølge den kristne tradition, så slutter julen på Helligtrekonger, der falder 6. januar. 

Den dag er der dog fortsat længe til, at Dolly Parton begynder at tænke over at fjerne sit julepynt, fortæller hun. Det er der en helt speciel grund til. Hun er nemlig en af dem, der har fødselsdag tidligt på året. 

 

19. januar fyldt hun år. I år skal hun fejre sin 75 års fødselsdag. Og hun har ikke tænkt sig at fejre sin fødselsdag uden sit pynt fra både jul og den amerikanske helligdag thanksgiving, fortæller hun. 

"Jeg fejrer jul og Thanksgiving indtil min fødselsdag den 19. januar," fortæller Dolly Parton ifølge Mentalfloss.com, inden superstjernen tilføjer: 

"Jeg får dem (hendes ansatte, red.) altid til at lade pynten være fremme til efter min fødselsdag, for jeg fejrer stadig."

Læs også

Ubehagelig overraskelse: Anders og Torben havde indbrud, mens de var på live-tv

 

 

 

 

Dagens Gossip