Joachim B. revser regeringen: I har ødelagt dagpengereformen

Det har ikke gjort den store forskel forskel for beskæftigelsen, at den blå regering i 2010 satte dagpengeperioden ned fra fire til to år. Det viser en ny rapport.

Kun én procent flere er kommet i arbejde. Men Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance mener, at rapporten er ubrugelig, da han ikke mener, at reformen er ført ud i livet. Det skriver avisen.dk.

Læs også: Joachim B. Olsen: Danskerne gider ikke arbejde

Han mener nemlig, at den er blevet saboteret af den nuværende regerings hjælp til de 41.000 danskere, der stod til at ryge ud af dagpengesystemet.

- Uden de ændringer havde flere mennesker haft et yderligere incitament til at søge beskæftigelse. Og det ved vi bare påvirker folks adfærd, siger han til avisen.dk.

Læs også: Kærligt selfie: Her stjæler Joachim B. Olsen kys fra Helle Thorning

Ingen andre i blå blok ar ønsket at kommentere rapporten, men i både SF og Enhedslisten mener man, at rapporten beviser, at dagpengereformen var til ingen verdens nytte.

- Man har plaget og pint folk til ingen verdens nytte. Vi skal sørge for, at der er en ordentlig forsørgelse, mens vi venter på det næste stykke arbejde, siger Christian Juhl, arbejdsmarkedsordfører i Enhedslisten.

 

Dagens Gossip