Joakim var fem centimeter fra at blive dræbt af golfkugle

Svenske Joakim Bodén går i disse dage rundt med en særdeles imponerende bule i panden. Her er han nemlig blevet ramt af en vildfaren golfbold. Men selvom det gjorde voldsomt ondt, føler han sig alligevel heldig.

- Selv om jeg var uheldig, var det også et mageløst held, at jeg ikke blev ramt fem centimeter til den ene eller den anden side. Havde den ramt tindingen, havde jeg været en grøntsag eller død, siger han til norske vg.no.

Læs også: Golfstjerne slår diamant af kvindes ring - men så sker dette...

Uheldet skete torsdag i sidste uge ved 12. hul på en golfbane nær den svenske by Sollentuna nord for Stockholm. Normalt skal man råbe "fore", når bolden skydes langt, så andre kan nå i dækning. Men det glemte en spiller.

- Jeg hørte lyden af bolden det sidste milisekund, før den ramte, men det gik så stærkt, at jeg ikke nåede at reagere. Det sagde pang i hovedet, og jeg væltede omkuld, siger Joakim Bodén.

Læs også: Ups: Første køretime gik HELT galt

Han besvimede dog ikke, og han fortæller, at bulen allerede er svundet en smule ind. Han opfordrer nu alle golfspillere til at huske at råbe højt, så man ikke behøver at gå rundt på greenen med livet som indsats.