John Cleese: Jeg dør om fem år

Han har skrevet manuskripterne til succesfilmene "Fisken de kaldte Wanda" og "Fierce Creature". Alligevel vil den 74-årige komiker John Cleese ikke lade sin velskrivende forfatterpen påbegynde et nyt hit.

Cleese er nemlig overbevist om, at han dør, inden et eventuelt manuskript ville være færdig.

- Der er alt for meget arbejde i at skrive en ny film. Hvis jeg startede på det, dør jeg helt sikkert, inden jeg er færdig, mener Cleese.

Komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudser, at han snart har fortalt sin sidste joke nogensinde. Men på trods af sine dystre forudsigelser har han det fint med at skulle dø.

- Jeg har kun fem-seks år tilbage at leve i, og så vil jeg være væk for altid. Men så behøver jeg ikke at skulle bekymre mig om terrororganisationen IS eller ebola-epidemien, siger Cleese og understreger:

- Så jeg ser altså frem til at dø, fortsætter komikeren, der ser frem til at blive genforenet med de afdøde:

- Flertallet af de bedste mennesker i verden er allerede døde. Så jeg kommer helt sikkert til at være i fantastisk selskab, når jeg kommer dertil, mener komikeren.

John Cleese har for nylig sat sidste punktum. I øjeblikket promoverer han sin selvbiografi "So, Anyway ...", som han har haft en kæmpe fornøjelse ved at skrive.

- Jeg nød virkelig at skrive mine erindringer. Det er det bedste, jeg har gjort i årevis, og størstedelen af tiden brugte jeg på bare at grine og grine, lyder det fra komikeren, der altså har pensioneret forfatterpennen.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip