John Cleese: Jeg dør om fem år

Han har skrevet manuskripterne til succesfilmene "Fisken de kaldte Wanda" og "Fierce Creature". Alligevel vil den 74-årige komiker John Cleese ikke lade sin velskrivende forfatterpen påbegynde et nyt hit.

Cleese er nemlig overbevist om, at han dør, inden et eventuelt manuskript ville være færdig.

- Der er alt for meget arbejde i at skrive en ny film. Hvis jeg startede på det, dør jeg helt sikkert, inden jeg er færdig, mener Cleese.

Komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudser, at han snart har fortalt sin sidste joke nogensinde. Men på trods af sine dystre forudsigelser har han det fint med at skulle dø.

- Jeg har kun fem-seks år tilbage at leve i, og så vil jeg være væk for altid. Men så behøver jeg ikke at skulle bekymre mig om terrororganisationen IS eller ebola-epidemien, siger Cleese og understreger:

- Så jeg ser altså frem til at dø, fortsætter komikeren, der ser frem til at blive genforenet med de afdøde:

- Flertallet af de bedste mennesker i verden er allerede døde. Så jeg kommer helt sikkert til at være i fantastisk selskab, når jeg kommer dertil, mener komikeren.

John Cleese har for nylig sat sidste punktum. I øjeblikket promoverer han sin selvbiografi "So, Anyway ...", som han har haft en kæmpe fornøjelse ved at skrive.

- Jeg nød virkelig at skrive mine erindringer. Det er det bedste, jeg har gjort i årevis, og størstedelen af tiden brugte jeg på bare at grine og grine, lyder det fra komikeren, der altså har pensioneret forfatterpennen.

Newspaq

 

Dagens Gossip