Jonatan Spang prikker til dyrekortsfanatikere

Egentlig er de bare spillekort med forskellige dyr på. Alligevel har de formået at få følelserne i kog hos blandt andet en masse enlige mødre i Danmark.

Og disse enlige mødre, der næsten for enhver pris vil samle alle de forskellige dyrekort til deres børn, forsøger komikeren Jonatan Spang nu at få fat i.

- Er der nogle liderlige eller desperate enlige mødre på linjen? spørger han således om et billede af fem forskellige pakker af de populære kort på sin Instagram-profil.

Dyrekortene er en del af en kampagne fra Dansk Supermarked, hvor man får udleveret en pakke kort til samlingen, når man køber produkter i deres supermarkeder.

Men mange forældre har været rasende over, at det er for svært at samle alle de forskellige kort, og en mor klagede sågar over kortene til ombudsmanden.

Og det er også svært at få fingrene i alle de forskellige dyrekort. Ifølge faktatjek-programmet Detektor fra Danmarks Radio skal man nemlig af med lige godt 76.000 kroner, hvis man vil være sikker på at få alle de forskellige dyr med hjem til samlingen.

Se Jonatan Spangs hilsen til de dyrekortshungrende enlige mødre her: https://instagram.com/p/2rDWd3LRQr/?taken-by=jonatanspang

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip