Jules Bianchis far venter på nyt ved telefonen

Ni dage efter den alvorlige ulykke på Suzuka-banen i Japan kæmper Formel 1-køreren Jules Bianchi fortsat for sit liv på hospitalet Mie General Medical Center i Yokkaichi.

Lægerne har konstateret en alvorlig hjerneskade hos køreren, men kan endnu ikke sige, om han overlever, siger Jules Bianchis far, Philippe Bianchi, til den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

- Situationen er kritisk. Hver gang telefonen ringer, ved vi, at det kan være hospitalet, der ringer for at fortælle, at Jules er død.

- Først sagde de (lægerne, red.), at de første 24 timer ville være vitale, så var det 72 timer, og nu er vi her stadig, mens Jules kæmper.

- Den ene dag ser det lidt bedre ud, og den næste en smule værre. Lægerne ved ikke, hvordan det vil udvikle sig, siger Philippe Bianchi.

Men i forhold til ulykkens omfang har køreren været heldig.

- Lægerne har fortalt os, at det her allerede er et mirakel. Ingen har nogensinde overlevet en så alvorlig ulykke. Men Jules vil ikke give op, siger faderen.

Den 25-årige Jules Bianchi kom alvorligt til skade, da han i høj fart kørte af banen og ramte et køretøj, som var i færd med at fjerne en anden forulykket bil.

Formel 1-bilerne fik problemer, da en voldsom regnbyge ramte området ved Suzuka-banen kort før, at grandprixet var forbi forrige søndag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip