Julia Stiles er inspireret af sygeplejesker

Skrevet af admin

11/11/2013

Mest læste i dag

Kvinder, der arbejder hårdt for deres karriere, er en sand inspiration for de fleste. Det gælder også for skuespillerinden Julia Stiles.

"Mona Lisa Smile"-skuespillerinden indrømmer nemlig, at det er de kvinder, der har kæmpet for deres karriere, hun ser allermest op til. 

- Jeg gik på en offentlig skole til jeg var 13 år. Derefter var jeg heldig, at jeg selv havde råd til at betale for universitetet, fordi jeg blev en succesfuld skuespillerinde. På grund af det er mine heltinder ofte karrierekvinder, såsom læger og sygeplejersker i stedet for skuespillerinder, siger Stiles til The Sun.

32-årige Julia Stiles mener, at det er hendes mor, som har lært hende at sætte pris på hårdt arbejde samtidig med, at hun opfordrede sin datter til at lære af sine fejltrin, frem for at dvæle ved dem. 

- Jeg skulle lære af mine fejl. Det havde jeg et problem med, da jeg var yngre, fordi jeg hele tiden tænkte på arbejdet, og hvad jeg kunne have gjort bedre. Hun blev ved med at sige "Gjort er gjort. Det kan du ikke kontrollere". Jeg måtte træne mig selv til ikke at ligge søvnløs over, hvad der var sket, siger hun.

Julia Stiles fik sit store gennembrud i filmen "10 things I hate about you", hvor hun spillede overfor instruktør-aktuelle Joseph Gordon-Levitt og afdøde Heath Ledger.

Newspaq