Julie Steincke: Kan godt se, at smilerynkerne er blevet dybere

Den 37-årige skuespiller Julie Steincke er stadig troværdig i rollen som teenageren Betty Rizzo i Tivolis nye opsætning af Grease nøjagtigt som hendes kollega Stockard Channing var det i filmen som 34-årig.

Skuespilleren Michelle Pfeiffer mener, det er hårdt for psyken at blive ældre i Hollywood. Læs mere på IN.dk

Men hun mener selv, at det nok er sidste gang, hun indtager en rolle af den slags. Julie Steincke mener nemlig, at hun har nået en alder, hvor hun ikke længere vil blive tilbudt prinsesse-rollerne.

- Alderen har ikke slået mig som en hammer endnu. Jeg er også fitnessinstruktør og holder mig derfor i god form, men jeg kan da godt se, at smilerynkerne er blevet dybere, siger Julie Steincke.

Kate Winslet er ligeglad med at blive ældre. Læs hvorfor på IN.dk

Unge skal stole på sig selv

Det er ikke længere siden, hun startede sin danske karriere, og i løbet af de seneste år har hun lært sig at tale flydende dansk, så hun også kan udforske rollerne på det danske marked. Nu er det bare rollerne med mere karakter, hun skal til at sigte efter.

- Jeg er et meget realistisk menneske, men jeg er først ved at forstå det. Mit råd er til gengæld til de unge, at de skal stole på sig selv, og bare være dem selv, siger

Hun synes også, at det er ærgerligt, at unge kvinder ofte kritiserer deres udseende, og hun håber, at hele selfie-trenden vil starte en øget tendens til også at kigge ind ad og dermed også tro på, hvem man er.

- Man skal bare prøve at gøre det naturligt. Jeg har efterhånden accepteret, hvem jeg er. Jeg har altid været sådan én, der ville gøre det lidt bedre, men jeg prøver virkelig at være i nuet nu. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke er påtaget eller sat på, siger Julie Steincke.

Skuespilleren er fra den 12. februar aktuel i Tivolis opsætning af Grease i rollen som Betty Rizzo.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip