Jussi Adler-Olsen udgiver ny Carl Mørck-roman i oktober

Den storsælgende danske forfatter Jussi Adler-Olsen er snart klar med en ny bog om Carl Mørck og kollegerne i afdeling Q på Politigården i København.

Romanen "Den grænseløse" udkommer den 24. oktober og er den sjette i rækken om afdeling Q. Det oplyser JP/Politikens Forlag tirsdag.

Den første bog i serien var "Kvinden i buret", som udkom i 2007. Efterfølgende er der udkommet en ny bog i serien med en til to års mellemrum, og de har alle toppet bestsellerlisterne ikke blot i Danmark, men også i for eksempel Tyskland.

Jussi Adler-Olsen har vundet et hav af priser og nomineringer for sine bøger. Han vandt blandt andet i 2010 litteraturprisen De Gyldne Laurbær for den fjerde bog i serien, der har titlen "Journal 64".

Flere af bøgerne i serien om afdeling Q er desuden på vej på det store lærred, efter at seriens første bog, "Kvinden i buret", sidste år med stor succes blev filmatiseret med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck. 724.000 så filmen i biograferne.

2. oktober kommer film nummer to med titlen "Fasandræberne" i biograferne. Derudover er der også en filmatisering af den tredje bog i serien,"Flaskepost fra P", på vej med Nikolaj Arcel som instruktør.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip