Justin Timberlake viser sin lille søn frem for første gang

Hitmageren Justin Timberlake og hans skuespillerkone, Jessica Biel, blev tidligere på måneden forældre til en lille dreng, der fik navnet Silas Randall Timberlake. 

Og babylykken ser ud til at være intakt hjemme hos familien Timberlake-Biel. På sin Instagram-profil uploadede sangeren søndag et billede af sin kone og lille søn, der var klar til kamp.

- Familien Timberlake er klar! Go Grizz, skrev Justin Timberlake til billedet af sin kone og lille søn, der i dagens anledning var iklædt en blå basketball-trøje fra sangerens yndlingshold, Memphis Grizzlies.

Det er første gang, at billeder af parrets baby når offentligheden, og det lykkedes også parret længe at holde skuespillerindens graviditet hemmelig.

Først i februar måned bekræftede parret, at de ventede barn, og det var også på Instagram, at den nyhed kom ud.

- Tak for alle fødselsdags-lykønskningerne. I år får jeg den største gave nogensinde. Kan ikke vente, skrev popmusikeren dengang til et billede, hvor han kyssede sin kones gravide mave.

Se billedet af parrets lille søn her nedenfor:

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip