Juventus dumper til sidsteplads efter 2-2 mod Real

05/11/2013

Juventus dumpede ned på sidstepladsen i FC Københavns Champions League-gruppe, da det italienske mesterhold tirsdag spillede 2-2 hjemme mod Real Madrid.

Cristiano Ronaldo og Gareth Bale bragte de spanske gæster i front, efter at Arturo Vidal havde scoret til 1-0 på et straffespark. Et hovedstødsmål fra Fernando Llorente reddede det ene point for Juventus.

Antonio Contes udvalgte var fra start opsatte på at få den første sejr i dette års gruppespil over de fornemme gæster fra Spanien.

Real Madrid blev med det samme sat under pres, og efter godt 10 minutter begyndte det for alvor at brænde på i gæsternes straffesparkfelt.

Fernando Llorente fik opsnappet en Real Madrid-pasning og styrede mod mål. Chancen løb dog ud i ingenting, da Raphaël Varane nåede at komme tilbage og fik presset Llorente ud i en spids vinkel.

Der gik dog ikke længe før, Iker Casillas skulle få lov til at vise sine evner i Real Madrids mål. Klubikonet, der er endt som reserve, fik endnu en gang lov til at vogte målet i Champions League.

Efter godt et kvarter sendte Paul Pogba en drilsk yderside-aflevering ind i feltet, som Pepe var tæt på at dirigere i eget net. Kun en refleksredning fra Casillas reddede Real Madrid i den situation.

Kort efter var det et hovedstød fra Claudio Marchisio, der var på vej i mål, men igen stod Real-keeperen i vejen.

Først på et straffespark umiddelbart før pausen lykkedes det Juventus at overliste den rutinerede målmand.

Raphaël Varane fik lidt klodset nedlagt Paul Pogba, og så kunne Arturo Vidal banke bolden op i målhjørnet til 1-0 for Juventus. Iker Casillas kastede sig til den rigtige side, men kunne ikke nå bolden.

Real Madrid begyndte først at komme med noget offensivt efter pausen, hvor superduoen bestående af Cristiano Ronaldo og Gareth Bale hurtigt fik bragt gæsterne i front med 2-1.

Hjemmeholdets Martin Caceres forærede bolden til Karim Benzema, der sendte Ronaldo af sted med en dyb stikning. Alene med Juventus-keeper Gianluigi Buffon lagde portugiseren elegant bolden i mål til 1-1.

Kort efter assisterede Ronaldo ved 2-1-målet med en tværpasning til Bale. En kropsfinte var nok til at fiksere Juventus-forsvaret, og så kunne waliseren med et fladt skud drøne Real Madrid i front.

Juventus var dog på ingen måde besejret, og Fernando Llorente gjorde det til 2-2 midtvejs i anden halvleg på et hovedstød. Igen var Raphaël Varane impliceret i en scoring til hjemmeholdet, da han tabte nærkampen til Llorente.

Real Madrid topper gruppe B med 10 point foran Galatasaray og FC København med hver fire point. Juventus har tre point på sidstepladsen.