Juventus-keeper efter nedtur: Vi skabte for lidt

Det lignede længe et målløst opgør mellem to velorganiserede hold, da Juventus onsdag aften var på besøg hos Atlético Madrid i Champions Leagues gruppespil.

Men Arda Turans mål et kvarter før tid gav Atlético en 1-0-sejr - og fik Juventus-spillerne til at ærgre sig over, at de ikke havde gjort nok for at skabe muligheder fremad banen.

- Vi skal blive bedre til at skabe chancer og lave mål i udekampe som disse, siger Juventus-målmand Gianluigi Buffon ifølge nyhedsbureauet Reuters efter kampen.

Efter en sejr over Malmö FF i den første gruppekamp, ville 0-0 ellers have været et udmærket resultat for Juventus mod de spanske mestre. Men den defensive slagplan mislykkedes altså til sidst.

- Vi kontrollerede egentlig kampen udmærket, men måske skulle vi have været mere modige og jagtet sejren i stedet.

- Det var en meget jævnbyrdig kamp. Vi skabte ikke meget, men uafgjort ville have været et rimeligt resultat. Atlético er ikke kendt for at give meget plads. De er svære at spille imod, for de forsvarer sig som en blok, konstaterer Gianluigi Buffon.

I den anden kamp i gruppe A besejrede Malmö FF Olympiakos med 2-0. De to resultater betyder, at alle fire hold har tre point efter de første to kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip