Juventus og Roma fortsætter parløb i Serie A

25/09/2014

Juventus og Roma er begge ubesejret og med maksimumpoint efter fire spillerunder i den italienske Serie A.

Begge klubber hentede sejre onsdag aften.

Juventus hentede en sikker 3-0-sejr hjemme over Cesena, mens Roma måtte slide mere for det.

Først to minutter før tid lykkedes det romerne at afgøre udekampen mod Parma. Miralem Pjanić blev helten, da han scorede til 2-1 og sikrede de tre point.

Juventus-spillerne var anderledes i kontrol. Arturo Vidal gjorde det 1-0 på straffespark i første halvleg og øgede til 2-0 efter 64 minutter.

Stephan Lichtsteiner slog sejren over Cesena fast kort før tid.

Den danske angriber Simon Makienok så hele kampen fra bænken, da Palermo ude spillede 3-3 mod Napoli.

Palermo var bagud 0-2 efter 11 minutter, men allerede midtvejs i første halvleg var der udlignet til 2-2. Napoli kom i front lige inden pausen, men et kvarter inde i anden halvleg fik Palermo udlignet og sikret sig det ene point.

Frederik Sørensen måtte ligeledes tage til takke med at se fodbold onsdag. Han varmede Veronas bænk i samtlige 90 minutter i hjemmekampen mod Genoa, der sluttede 2-2.