Juventus sender Real Madrid ud af Champions League

14/05/2015

Fodboldklubben Juventus spillede 1-1 ude mod Real Madrid og sendte den forsvarende Champions League-mester ud af turneringen.

Juventus er dermed klar til finalen efter en samlet 3-2-sejr. I finalen venter FC Barcelona 6. juni i Berlin.

Cristiano Ronaldo havde bragt Real Madrid foran på et kontroversielt straffespark i første halvleg, men Juventus-angriberen Alvaro Morata fik udlignet til 1-1 i anden halvleg.

Det var en hæsblæsende og underholdende kamp fra start til slut. Real Madrid begyndte bedst og havde flere store muligheder.

Efter en række afbrændere fra Real Madrids offensive spillere James Rodriguez, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo, kom hjemmeholdet foran på et tyndt straffespark.

Juventus-stopperen Giorgio Chiellini stødte ind i James Rodriguez, som faldt til jorden og fremtvang straffesparket.

Ronaldo udnyttede muligheden og bragte Real Madrid foran med 1-0 i det 23. minut. Det var Ronaldos mål nummer 10 i 12 Champions League-kampe. Dermed er det fjerde sæson i træk, at portugiseren scorer mindst 10 mål i turneringen.

Efterfølgende havde Real Madrid flere muligheder for at bringe sig yderligere foran, men skarpheden manglede hos Sergio Ramos og Ronaldo.

Og Benzema fik sendt et godt skud af sted, men Juventus-keeper Gianluigi Buffon fik lappen på og pareret til hjørnespark.

I anden halvleg var det så den tidligere Real Madrid-angriber Moratas tur til at svare igen med 1-1-udligningen i det 57. minut.