Juventus stikker af i Serie A: 10 point foran Roma

20/02/2015

Mesterholdet i italiensk fodbold ser ud til at forsvare sin titel.

Juventus virker ustoppelig i Serie A, og fredag aften vandt Torino-klubben hjemme med 2-1 over nedrykningstruede Atalanta, som dog i begyndelsen drillede favoritterne.

Midtvejs i første halvleg bragte Giulio Migliaccio udeholdet foran 1-0, men da midtbaneveteranen Andrea Pirlo kort før pausen drønede 2-1-målet ind for værterne fra distancen, var Atalantas helt glemt.

Inden da havde den spanske angriber Fernando Llorente udlignet til 1-1, da han efter lidt klumpspil foran mål fik prikket bolden over stregen.

I slutfasen af opgøret pressede Atalanta overraskende på for en udligning, men Juventus fik holdt modstanderen fra at score og sikret sig yderligere tre point.

Sejren betyder, at Juventus har 57 point efter 24 kampe. AS Roma på andenpladsen har 10 point færre.

Hovedstadsklubben skal i aktion søndag ude mod Verona, som kæmper for at komme væk fra nedrykningsstregen.