Juventus taber til Fiorentina trods 2-0-føring

20/10/2013

Stor nedtur for Juventus i Serie A.

De forsvarende italienske mestre var på vej mod en sikker udesejr over Fiorentina, inden Firenze-holdet gik målamok og vendte kampen helt på hovedet og sejrede med 4-2 efter at have været bagud 0-2.

Angriberen Giuseppe Rossi blev kampens helt store spiller med sit hattrick i anden halvleg. Han reducerede først til 1-2 på et straffespark i det 66. minut, og Rossi sørgede derefter for 2-2 og 4-2.

Inden da havde den indskiftede spanske kantspiller Joaquin med lidt over 10 minutter tilbage af opgøret scoret til 3-2 for værterne.

Juventus og især den italienske landsholdskeeper Gianluigi Buffon så målløse til, mens mestrenes forsvar faldt helt fra hinanden som sjældent set.

Gæsterne lignede ellers en sikker vinder med scoringer i slutningen af første halvleg, hvor først Carlos Tévez og dernæst Paul Pogba fik bragt Juventus foran 2-0.

Nederlaget betyder, at Juventus forbliver på tredjepladsen med 19 point. AS Roma fører suverænt med 24 point for otte kampe. Hovedstadsklubben står altså noteret for lutter sejre i sæsonen.