Juventus-træner: Kampens betydning påvirker os ikke

Skrevet af admin

|

26/11/2013

Dagens topnyheder

Juventus-træner Antonio Conte kræver en sejr over FC København, når de to mandskaber står over for hinanden onsdag aften i Champions League.

Et nederlag eller uafgjort kan vise sig at være katastrofalt for de italienske mestre, der satser på at gå videre til forårets knockout-kampe. Holdet har dog ikke vundet en eneste af de fire første gruppekampe.

- Vi har ikke andre muligheder end at vinde. Det er en afgørende og meget svær kamp, der venter os, for vi er færdige, hvis vi ikke får de tre point, siger Antonio Conto på tirsdagens pressemøde.

Selv om meget står på spil i Torino, så afviser Conto, at kampens betydning vil smitte af på hans spillere.

- Vi er rolige. Jeg har et hold, der har stor erfaring fra den slags afgørende kampe gennem to og et halvt år. Spillerne ved, hvordan de skal håndtere det, siger Juventus-træneren.

Undervejs i gruppespillet har Antonio Conte eksperimenteret med sin startformation, men han vil lægge ud i 3-5-2-opstilling mod FC København.

Real Madrid topper gruppe B med 10 point, mens Galatasaray og FCK har fire point. Juventus indtager sidstepladsen med tre point.

Kun de to bedste hold går videre til forårets knockout-kampe. Nummer tre får adgang til Europa League, mens det er slut med europæisk fodbold for nummer fire i gruppen.

/ritzau/