K: Vi er særdeles glade for skattelettelserne

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

Lars Barfoed (K) endte pludselig med at stå med en finanslovaftale i hånden tirsdag aften, da Enhedslisten sprang fra forhandlingerne i 11. time.

I stedet lavede regeringen en aftale med Venstre og De Konservative.

- Jeg er rigtig glad for, at Enhedslisten er blevet afmonteret. Det her land har ikke råd til at Enhedslisten får mere indflydelse, siger Lars Barfoed, formand for De Konservative.

- Nu har vi fået en finanslov, som skaber mere velstand, vi fremrykker de forbedringer for erhvervslivet, som ellers først skulle være gældende om to år. Så vi får vækst, flere arbejdspladser, mere velfærd og danskerne får skattelettelser, siger han.

Inden De Konservative gik til forhandlinger om finansloven tidligere på aftenen tirsdag med Venstre, finansminister Bjarne Corydon (S), økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) og skatteminister Holger K. Nielsen (SF), sagde Lars Barfoed:

- Kan vi få et godt resultat, så slår vi til.

Han slog fast, at et godt resultat ville være, at De Konservative ville få sat et aftryk på en aftale i form af mere vækst og flere arbejdspladser.

Det mener Lars Barfoed, at de nu har fået.

- Vi har arbejdet hårdt for at øge beskæftigelsesfradraget, så det bedre kan betale sig at tage et arbejde. Det sker nu.

- Dermed øger vi den økonomiske gevinst ved at være selvforsørgende, og vi giver mere økonomisk frihed til de arbejdende familier. Denne skattelettelse til alle danske familier i beskæftigelse er jeg særlig glad for i denne finanslov, siger Lars Barfoed.

han mener, at det er meget vigtigt, for det afgørende for den almindelige dansker er, at de er sikre på deres job.

/ritzau/