Kadrii om nøglen i Dnipro: Vi skal holde nullet

FC Københavns nyindkøb Bashkim Kadrii forudser en vanskelig opgave, når københavnerne over to kampe skal forsøge at slå ukrainske Dnipro ud i Champions League-kvalifikationen.

Første opgør bliver spillet i Kijev onsdag klokken 18 dansk tid.

- Hvis vi formår at holde dem fra at score, så har vi fået et rigtig godt resultat.

- Men vi kan også klare os med mindre, hvis vi måske selv får en scoring med fra Kijev. Så kan vi forhåbentlig sætte tingene på plads, når vi kommer hjem i Telia Parken og skal spille, siger Bashkim Kadrii til FCK's hjemmeside.

Den alsidige offensivspiller, der netop er skiftet til FCK fra OB, har prøvet at spille i Østeuropa flere gange.

- I min tid i OB har jeg været ude i den del af Europa og spille før, og det er altid utrolig svært at spille mod ukrainske hold. Ikke kun for os, men for de fleste hold, der besøger dem.

- De har nogle gode spillere - især på kanterne, som vi skal være meget opmærksomme på.

- Men vi har altså også en god trup, så vi skal ikke tage derned og grave os helt ned, selvom vi skal spille mod et helt anderledes mandskab, end det vi er vant til i Superligaen, siger Kadrii.

Hvis københavnerne vinder samlet over Dnipro, så venter der fortsat to playoff-kampe, før pladsen i Champions Leagues gruppespil er sikret.

Hvis Kadrii og co. taber til ukrainerne, får FCK'erne en ny chance i Europa League, hvor holdet i givet fald træder ind i playoff-runden.

Der er returopgør i København den 6. august.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip