Kærligt møde: Kidnappet elefantunge genforenes med sin mor efter flere års adskillelse

Me Bai var kun få måneder gammel, da hun blev stjålet fra sin mor Mae Yui for at underholde turister i Thailand. Elefantungen blev misbrugt i sine kidnapperes varetægt, og langsomt blev hun svag af at leve i det brutale fangeskab langt væk fra sin mor.

Historien har heldigvis fået en lykkelig slutning, da mor og datter blev genforenet tidligere på måneden. Det skriver The Dodo.

Personerne bag Me-Bais bortførelse gik med til at lade den lille hunelefant gå på tidlig pension, fordi hendes psykiske tilstand var elendig.

Hun blev sat fri i Elephant Nature Park i Thailand, og ejeren af parken, Lek Chailert, besluttede at finde hendes mor, så de to kunne blive genforenet efter tre års adskillelse. 

Læs også: Elefant får fjernet smertefulde lænker efter 50 år - og græder af glæde

Mae Yui blev sporet til en anden turistfælde, og Lek Chailert havde held med at få arrangeret et møde mellem de to elefanter.

- Da Mae Yui og Me Bai så hinanden, virkede det som om, at de begge var ckokerede. De var helt stille i en halv time. Så begyndte de at tale, deres snabler mødtes, og de krammede konstant, fortæller Lek Chailert.

Ejeren af Mae Yui blev så rørt over den bevægende genforening, at han gik med til at løslade hende fra fangeskab, så de to elefanter kan være sammen hver dag fremover - og indhente den tabte tid.

Se de skønne billeder i galleriet herunder.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip