Kahlenberg: Vigtigt med en god testkamp

Det er først på søndag ude mod FC Midtjylland, at det virkelig tæller for Brøndby. Men alle Brøndbys spillere var alligevel stolte efter 2-1-sejren hjemme over Liverpool.

Brøndbys centrale midtbanespiller Thomas Kahlenberg var også glad for sejren og ikke mindst at spille over for Daniel Agger, som fik hele første halvleg.

- Det var en træningskamp i en fed kulisse. Det var to hold, som er på hver deres stadie i forberedelserne.

- Vi manglede lidt kvalitet og lidt friskhed i forhold til der, hvor vi skal være. Vi kom lidt i problemer, fordi vi mistede bolden, siger Kahlenberg.

- Det er altid rart at vinde, men det vigtigste var at få en god testkamp mod en god modstander, inden det går løs på søndag, siger Brøndby-anføreren.

Brøndbys målscorer til 1-0 i første halvleg, Christian Nørgaard, var et stort smil, da han skulle sætte ord på kampen.

- Det er sådan nogle små drømme, man hele tiden går med. Og så på sådan en dag mod Liverpool. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg håber på, at der kommer flere af dem i løbet af sæsonen.

- For mange af os unge, som ikke har spillet mod så store navne før, er det noget, vi kan lære af og tage med os i vores fremtidige karrierer.

- Vi skal ikke glemme, at det var et stort hold, vi mødte. Måske det største i de sidste mange år - også selv om de ikke havde de mest prominente navne med, siger Nørgaard.

Brøndby-målmand Lukas Hradecky reddede flere store Liverpool-chancer i løbet af kampen, så han vil se forbedringer inden kampen mod FCM.

- Jeg synes, at vi spillede godt. Vi virker til at være klar og på det niveau, som kræves. Men de chancer, Liverpool får, kommer fra vores dumme afleveringer eller boldtab, og dem skal vi have elimineret til på søndag.

- Men jeg er glad for de redninger, jeg havde. Og jeg fik vist mig selv, at jeg også er klar til på søndag, siger Hradecky.

/ritzau/

 

Dagens Gossip