Kalborg: AGF mener det alvorligt denne gang

AGF har ifølge DR-kommentator Jan Kalborg set helt rigtigt ved at ansætte Jacob Nielsen som direktør.

Jacob Nielsen kommer fra en lignende stilling i Randers FC, som han har været med til at banke op fra nærmest ingenting.

- Han har lavet et formidabelt stykke arbejde i Randers, og nu føler han ikke, at han kan skubbe mere til Randers.

- Han har fået etableret Randers i Superligaen, og nu vil han se, om han ikke kan få denne gigantiske mastodont op at stå på begge ben. Ikke kun i form at oprykning til Superligaen, men også være med til at markere AGF som en klub i top-fire i dansk fodbold, siger Jan Kalborg.

AGF har de seneste otte år levet en omskiftelig tilværelse med hele tre superliga-nedrykninger siden 2006.

DR-kommentatoren føler sig overbevist om, at det er ansættelsen af den tidligere FC Nordsjælland-træner Morten Wieghorst, der har gjort AGF attraktiv.

- Det hele starter med Wieghorst. Han har blåstemplet hele arrangementet, og det betyder, at det myldrer ud med gode historier uge efter uge.

- Jeg er sikker på, at man er ved at tage det første spadestik til et comeback i dansk fodbold. Denne gang mener de det alvorligt, siger Kalborg.

Han slår fast, at det er helt rigtig at få nogle nye ansigter ind i AGF's organisation.

- Jacob Nielsen kommer med en masse erfaring og han er ikke snavset ind i tidligere sager i AGF. Nu vender man et nyt kapitel med Wieghorst i spidsen. Der kommer nye øjne på det hele, og jeg tror, at AGF har trængt til det i flere år, siger Jan Kalborg.

Jacob Nielsen afløser i AGF Jan Christensen, der selv har ønsket at stoppe som direktør i den aarhusianske klub.

/ritzau/

 

Dagens Gossip