Kamphund gik amok og bed hundehvalp foran børn

To mindre børn så forfærdet til, da deres lille hundehvalp i weekenden blev overfaldet af en kamphund på Nørrebro.

Den fem en halv måned gamle hvalp Vaks, som var en blanding af en ruhåret gravhund og en dansksvensk gårdhund, blev aflives, da dyrlægen efterfølgende konstaterede, at den havde brækket overkæben, fået en kæmpe flænge i ganen og tre fænger i hovedet. Det skriver bt.dk.

Bliv ven med Dagens.dk - Klik her og vær med nu

Det var lørdag, at familiens gåtur på Blågårdsgade på Nørrebro endte i et mareridt, da de mødte en anden hundeejer.

- Han spurgte, om hans hund måtte hilse på vores. De når lige at stikke snuderne sammen, og så bider den anden hund sig fast i hovedet på Vaks. Min mand må rive hunden fri, og jeg ser, at der ryger en stump af. Vaks satte sig ned og begyndte at hyle, mens blodet fossede ud af munden på den. Jeg tager den op, og der er blod på mine hænder på min jakke og ud over et stort område på gaden. Da jeg kiggede over på ejeren, stod han og smilede. Min datter var helt bleg og rystede over det hele. Min lille dreng var i chok. Det var forfærdeligt, fortæller vaks' ejer Hanne Kortegaard til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Anklage: Fidos internat blev drevet ulovligt i årevis

Ifølge hende var den anden hundeejers eneste reaktion at gå smilende ind i en kiosk og købe øl, som han drak, mens han blev afhørt af politiet.

Kamphunden, der viste sig at være en ulovlig amstaff, blev efterfølgende hentet af Falck og aflivet. 
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip