Kan du huske Nina Klinker og skærmtrolden Hugo?

Skrevet af Aller Media

|

19/09/2013

Dagens topnyheder

’Hallo! Er der nogen hjemme?’. De fleste husker uden tvivl jagten på guld i minerne hver fredag aften, hvor Nina Klinker entusiastisk hjalp danskerne med at guide trolden Hugo gennem minens labyrinter i den bedste sendetid.

– Det var en virkelig inspirerende og givende tid. der blev afgørende for de beslutninger, som jeg siden hen tog, smiler Nina Klinker, da hun mødes med SE og HØR for at se 20 år tilbage i tiden, i anledning af at TV2 fejrer 25-års fødselsdag.

Se galleriet med Nina klinker og alle Kronprinsens andre gamle flammer på seoghoer.dk lige her

Egentlig fik den da 21-årige Nina Klinker ved en tilfældighed et sekretærjob på ’Eleva2ren’ i sommerpausen fra jurastudiet i Aarhus. Da det populære fredags- program kort efter skulle bruge en vært til at styre Hugo, kom Nina til casting og blev valgt.

Og glæden ved tv bed sig fast, for Nina endte med at droppe jura studiet og i stedet tage en uddannelse som TV-tilrettelægger.

Tiden i Aarhus blev dog brugt på andet end studier. Kronprins Frederik studerede også i Aarhus, og han og Nina var kærester i en periode.

Men ligesom valget af karriere trak Nina til København, så var det også her, hendes hjerte begyndte at banke hurtigere.

– Jeg mødte min mand på min arbejdsplads. Han var min chef, så det var hele klicheen, griner Nina Klinker, der stadig er gift med Erik Stephensen, som dengang var chef for Nordisk Film, der producerede ’Eleva2ren’.

Det var ikke kun chefen, der faldt for Ninas charme. Lynhurtigt blev hun en af tidens mest populære værter og synonym med trolden Hugo.

– Jeg har siden mødt folk, der troede, at de kendte mig, fordi de havde været igennem på telefonen.

Selv om Hugo aldrig helt har sluppet taget i den kønne TVvært, så er hun aldrig blevet træt af den lille trold.

Nina’s daværende kollega Thera Hoeymans vendte tilbage på skærmen for fire år siden. Læs  som hvad, på seoghoer.dk

– Jeg har det fint med Hugo, det var en del af min ungdom og et fantastisk job. Jeg synes, jeg var virkelig privilegeret, at jeg havde så eksklusivt et studiejob. Om det blev til fem eller seks år med Hugo, er Nina Klinker lidt i tvivl om.

– Det er jo trods alt 20 år siden, ler hun

Af Sara Nørgaard, SE og HØR, redigeret af Nicola Voss/NewsDesk Aller Media