Kan du kende dem? Her er de rædselsvækkende tvillinger i dag

(Se hele billedet af tvillingerne under artiklen)

Du kender nok bedst Lisa og Louise Burns som de to 12-årige tvillinger i fine lyseblå kjoler, der med deres stenansigter og legendariske replik: ‘Kom og leg med os, Danny. Kom og leg for evigt’, kunne skræmme livet af biografgængerne i 1980.

Selvom det er 35 år siden de havde deres spillefilmsdebut “Ondskabens Hotel”, holder 47-årige Lisa og Louise Burns stadig fast i det skræmmende image, skriver VG.

Søstrene giver sjældent interview, men de er yderst aktive på sociale medier, hvor de poster billeder af sig selv under navnet The Shining Twins, der som oftest er relaterede til den gamle film.

Da den berømte ‘kjolegate’ opstod i marts, postede de f.eks. dette sjove billede med teksten 'Kjolen er blodrød. Så er det afgjort:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So that dress was.......red!

Posted by Shining Twins on Saturday, February 28, 2015

Britiske Lisa og Louise Burns havde kun haft roller i tv-serien ‘Kids’, da instruktør Stanley Kubrick gav dem rollen. Siden har de holdt sig ude af rampelyset.

Lisa Burns har studeret litteratur og sprog, mens Louise Burns er uddannet mikrobiolog. De bor begge i London.

Selvom deres rolle konsekvent omtales som ‘Grady-tvillingerne’ er søstrene faktisk ti og otte i manuskriptet. Men da skuespillerne er tvillinger i virkeligheden, er de aldrig blevet opfattet som andet.

Læs også: Derfor giver gysermusik dig kuldegys

Ligesom søstrene Burns har Danny Lloyd, som var bare fem år, da han spillede rollen som Danny Torrance i gyserfilmen, sagt farvel til skuespilfaget.

Han havde en enkelt rolle i en tv-serie to år senere, men i dag er den nu 42-årige Danny biologilærer og familiefar til seks.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip