‘Kan livet blive bedre?’ var teenagers besked, lige før han døde

Den 17-årige brite, Callum Howkins, druknede, da han var ude for at svømme med delfiner på ferieøen Mauritius, kun to dage efter sin fars bryllup.

Det skriver Daily Mail.

Det gik galt for den unge dreng, da det ikke lykkedes ham at komme op til vandoverfladen i tide, da han var ude for at dykke med havdyrene.

LÆS OGSÅ: Kvinde dør i biluheld få sekunder efter facebookopdatering

Kun fire dage før sin død, skrev Collum Howkins dette på sin Twitter-profil:

“Sidder på stranden og drikker af kokosnødder, og ser kvinderne dyrke vandaerobic. Kan livet blive bedre?”

- Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor fantastisk han var. Han var smuk både på det ydre og det indre, sagde moderen, Louise, ifølge Daily Mail til mindehøjtideligheden, som blev holdt på en pub, hvor 17-årige Collum Howkins arbejdede.

- Vi vil gerne hylde og fejre hans liv. Han sagde altid, ‘mor, jeg er 99,9 procent perfekt', og jeg svarede altid, ‘nej, du er 100 procent perfekt’, fortsatte den sørgende mor.

Collum Howkins fløj til Mauritius for at mødes med sin far, som skulle holde bryllup på øen den 27. august.

Få dage senere forsvandt han under en bådekskursion langt ude på det åbne hav. Det var de andre svømmere, der slog alarm, da den 17-årige dreng ikke dukkede op til overfladen.

Hans livløse krop blev fundet en time senere af kystvagten, og han blev straks kørt på hospitalet. Men hans liv stod ikke til at redde.

Efterfølgende er skipperen, som var ansvarlig for ekskursionen, blevet sigtet for uagtsomt manddrab.

 

Dagens Gossip