Kanal 5 viser flere danske landskampe

Danmarks fodboldlandskampe frem til EM-slutrunden i 2016 bliver vist på Kanal 5.

SBS Discovery oplyser fredag i en pressemeddelelse, at selskabet har købt retten til at vise Danmarks testkampe i samme tidsrum. De skal vises på Kanal 5.

Kanal 5 har i forvejen rettigheden til at vise kvalifikationskampene frem mod EM-slutrunden i Frankrig i 2016 og frem mod VM-slutrunden i Rusland to år senere.

- Vi er rigtig glade for at have rettigheden til landsholdet og ikke mindst alle kampe, som holdet spiller i 2015.

- Vi har haft flotte seertal til alle kampe, så at vi bliver den eneste tv-kanal, som viser landsholdet, gør, at vi kan tage fuldt ejerskab af rettigheden, siger Christian Kemp, administrerende direktør for SBS Discovery Media.

I 2015 afslutter Danmark den nuværende EM-kvalifikationsturnering, og landsholdet skal, ifølge pressemeddelelsen, desuden spille to eller tre testkampe.

- 2015 byder på en række spændende og vigtige landskampe for herrelandsholdet – både i EM-kvalifikationen og venskabskampe.

- Vi er glade for at have SBS som fast samarbejdspartner på alle kampe, så vi sammen kan skabe den rette stemning og opbakning til landsholdet, siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

Danmark møder fredag aften Serbien i en EM-kvalifikationskamp. En sejr vil bringe Danmark et stort skridt tættere på slutrunden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip