Kanye West gik gakgak under voldssag

Han er på mange måder gaven, der ikke vil holde op med at give.

Den amerikanske rapper Kanye West balancerer som altid på den hårfine grænse mellem gal og genial, og nu har han endnu engang bevist, hvorfor han i den grad sidder på tronen af bizarre udtalelser.

Under et nyligt retsmøde i forbindelse med et påstået overfald på en nysgerrig paparazzi-fotograf, lagde han nærmest salen ned med sine temmelig radikale udfald. Det skriver TMZ, der har fået en udskrift fra retsmødet.

- Jeg er den smarteste kendis, du nogensinde har haft at fucking gøre med. Jeg er ikke Britney Spears, slyngede West ud efter anklageadvokaten.

- Jeg er i et erhverv, der handler om at forsøge at lave noget fedt 'shit' til verden. Du er i et erhverv, hvor du repræsenterer slyngler og forsøger at tjene så mange penge som muligt så længe, der er huller i loven, fortsatte han.

Helt konkret lader Kanye West til at mene, at moderne kendissers kamp for deres privatliv kan sammenlignes direkte med farvedes kamp for borgerrettigheder i 1960'erne.

- Jeg sætter det lig med diskrimination. Jeg sætter det lig med ulighed. Vi, som en minoritet her i Los Angeles, som kendisser, bliver nødt til at stille os sammen for at yde indflydelse på fyre som ham - fyre, der prøver at tage et billede, fyre, der prøver at få den store sejr, fyre, der prøver at få checken, sagde den voldsanklagede rapper.

Kanye Wests mange rablerier kunne dog ikke ændre på, at han endte med en dom på to års betinget fængsel, 250 timers samfundstjeneste og et kursus i vredeshåndtering.

Newspaq

 

Dagens Gossip