Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse

15/07/2014 22:31

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

For et par dage siden fik Karina Jacobsen en overraskelse, da hun handlede i den lokale Fakta i Boholte Center i Køge, hvor hun plejer at komme.

Moren, der havde sin 11-årige datter og nyfødte søn med i Fakta, blev nemlig mødt med følgende besked fra en medarbejder: Du har ikke stjålet noget, men du er alligevel ikke velkommen i vores butik. Det skriver Dagbladet Køge.

Læs også: Faktas hovedkontor: Derfor må Karina ikke handle hos os

Desuden blev hun bedt om at forlade Fakta med det samme, da butikken havde en begrundet mistanke om, at hun ville stjæle noget. 

- Det var simpelthen en rystende oplevelse, og jeg føler mig krænket over at blive beskyldt for sådan noget. Det er helt grotesk at blive beskyldt for den slags midt i butikken - hvor de endda indrømmer, at de ikke har noget bevis på, at jeg skulle have stjålet noget, siger Karina Jacobsen til Dagbladet Køge.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Inden Karina sammen med sine børn forlod butikken, fik hun en overvågningsvideo fra en anden dag at se, hvor det fremgår, at den pose kaffe hun har lagt op i barnevognen bliver dækket til af sønnens dyne på et tidspunkt. Men videoen viser også, at hun ved kassen betaler for kaffen.

Fakta oplyser, at kvinden har betalt for kaffen, men de vil stadig ikke have Karina som kunde i deres butik, ifølge Dagbladet Køge.