Kasper Hjulmand er utilfreds med 1-1 i Aalborg

Muligheder var der rigeligt af, men FC Nordsjælland formåede kun at score én gang mandag aften i Aalborg, da vicemestrene pressede Superligaens nummer to, AaB, i bund.

Martin Vingaards hovedstødsmål til slutresultatet 1-1 var derfor ikke nok til at hive en sejr med hjem for bundholdet FC Nordsjælland, hvilket irriterede træner Kasper Hjulmand.

- Jeg er ikke tilfreds med resultatet, men jeg er tilfreds med præstationen fra drengene. Jeg tror ikke, at der er nogen hold, der har domineret så meget heroppe, som vi gjorde.

- Den hedder 21-6 i afslutninger til os. Det er et højt antal chancer, og vi skaber også det fornødne antal til at vinde kampen, så det er ærgerligt, at vi ikke fik mere ud af det, siger Kasper Hjulmand.

Træneren er dog glad for det mønster, han har set i de seneste kampe. Hans hold skaber nemlig chancer nok. Nu mangler der kun én ting:

- I hele oktober og november har vi skabt flere og flere chancer. Vi scorede tre mål mod Hobro og tre mål mod Sønderjyske. Det haltede lidt i starten med at skabe nok chancer, men det kommer nu og har gjort det et stykke tid.

- Der er ingen tvivl om, at vi er på rette vej, men vi skal ud at have nogle sejre, siger Kasper Hjulmand.

Med det ene point, som man fik i Aalborg, kravler FC Nordsjælland over nedrykningsstregen, men det lægger træneren nu ikke så meget i.

- Det eneste, det betyder, er, at man så ikke får så mange spørgsmål om krise. Men ét point rykker jo ikke så meget, det er sejrene, der tæller, og jeg synes også, at vi gik efter alle tre point, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip