Kaster op i taxa og slår politifolk: Tre anholdt

En ung kvinde og to mænd gik natten til lørdag bersærk under en taxatur i Aarhus, og det gik ud over både taxachaufføren og to betjente, som blev tilkaldt til stedet.

Kvinden på 18 år og de to mænd på henholdsvis 19 og 33 år var angiveligt ikke tilfredse med, at taxachaufføren holdt ind til siden, da den unge kvinde kastede op i bilen.

- Da han holder ind, bliver han tildelt flere knytnæveslag af de her passagerer, fortæller Tommy Byrial Jørgensen, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

- Politiet bliver tilkaldt og kommer for at bringe ro over sagerne. Og så slår den kvindelige passager ud og rammer en af vores kolleger med en knytnæve. De to mænd skubber desuden begge politifolk i brystet, siger vagtchefen.

Politifolkene på stedet måtte bruge peberspray for at få skabt ro over gemytterne, da taxapassagererne var "fulde og uregerlige".

De tre er alle blevet sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og vold mod taxachaufføren, der efterfølgende blev kørt på skadestuen. Chaufføren slap dog uden større skader.

De anholdte løslades lørdag formiddag, da ingen af dem har en historik, der giver politiet anledning til at fremstille dem i grundlovsforhør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip