Kat overlever mirakuløst køretur med 110 km/t på taget af bil

Katten Kick Buttowski var i sidste uge klatret op på taget af den forkerte bil i den britiske by Melton. Elektriker Helen Stevens skulle nemlig videre til byen Leicester, en rejse på 35 kilometer, blandt andet på motorvej, hvor hastigheden var over 110 kilometer i timen.

Da hun nåede frem, opdagede Helen Stevens den skrækslagne, men ellers uskadte kat.

- Jeg var mundlam. Katten var på tagbøjlerne, som der lå nogle stiger ovenpå, og den holdt bare fast for at overleve. Han havde store øjne og så rædselsslagen ud, fortæller hun til leicestermercury.com.

Læs også: Skør trend: Brude kaster katte i stedet for buketter

Hun afleverede katten hos en dyrlæge, som lagde et billede af katten på Facebook i fredags. Lørdag faldt Ellise Peppers over opslaget. Hun er mor til fem-årige Connor, der ejer katten.

- Jeg var overvældet og meget ked af det, men så læste jeg, at han var uskadt. Han er normalt en meget afslappet kat, siger Ellise Pepper.

Læs også: Livstruende overvægtig gravhund har tabt 23 kilo

En veterinærsygeplejerske fra dyrlægeklinikken, Amanda Walker, siger, at det er et mirakel, at Kick Buttowski ikke faldt af under sin vilde rejse.

- Før vi hørte fra ejerne lørdag, passede vi på ham, og vi kaldte ham Batman, fordi han er sort og hvid. Og han er i den grad en superhelt, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip