Kate Winslet truer fædre med sagsanlæg

Fathers4Justice vil give Storbritanniens fædre bedre mulighed for at opnå forældremyndigheden i tilfælde af skilsmisse og anvender Winslet på kampagneplakaterne. Her mener skuespillerinden, hun bliver taget til indtægt for en holdning, hun ikke deler. »Titanic«-stjernen er efter eget udsagn imod millimeterdemokrati, når det handler om børn, men støtter ligestilling af fædrene.

Alligevel bærer foreningens plakater teksten »Kate, alle børn har brug for en far til jul«.

Det har fået skuespillerinden til at pudse sine advokater på Fathers4Justice. Foreningen har modtaget et brev, der kræver stop for plakaterne, som Winslet kalder »vildledende og alvorligt injurierende«.

Hvis kampagnen kører videre, vil næste skridt være, at Fathers4Justice bliver slæbt i retten.

Foreningens kampagnechef Nadine O’Connor står dog fast: »Kate Winslet har selv bragt emnet på bane og vi mener, vores budskab er velafbalanceret og dækkende«, fastslår O’Connor i en udtalelse på foreningens hjemmeside og påpeger, at fire millioner britiske børn i år må holde jul uden deres far.

Winslet har selv tre børn med tre forskellige fædre. Det seneste skud på stamen er en søn, som kom til verden den 7. december.

 

Dagens Gossip