Katherine Heigl vender tilbge til TV

Ifølge branchebladet Hollywood Reporter skrives pilotafsnittet af Alexi Hawley, der er kendt som forfatter på krimiserien »Castle«. Han påtager sig også at producere CIA-dramaet - i samarbejde med Heigl.

Den Emmy-belønnede skuespillerinde kvittede »Greys hvide verden« til fordel for en række romantiske komedier af varierende kvalitet. Hun var uenig i en række beslutninger, der påvirkede hospitalsseriens kreative udvikling, og valgte i 2010 at sige farvel til det fiktive sygehus Seattle Grace. Heigl satsede i stedet på spillefilm og udtalte ved flere lejligheder, at hun var færdig med TV.

Det nye projekt lokker imidlertid Heigl tilbage og hun fortæller, at historien er så god, at hun bare ikke kan dy sig: »Jeg har været helt opslugt af det projekt, siden jeg blev præsenteret for det første gang«, siger skuespillerinden til Hollywood Reporter og fortsætter:
»Det er en intelligent historie, hvor vi får et kig ind bag kulisserne hos CIA, vi aldrig tidligere har oplevet på hverken film eller TV«.

Heigl tilføjer, at hun føler sig sikker på succes: »Jeg er overbevist om, at vi med en manuskriptforfatter som Alexi Hawley ikke kan undgå at lave godt fjernsyn«, lyder det.

Den 35-årige skuespillerinde holder fast i filmkarrieren ved siden af den nye serie. Hun skal inden længe i gang med at indspille det romantiske drama »A Moment to Remember« og lagde fornylig sidste hånd på sin medvirken i dramakomedien »North of Hell«.

Heigl lægger desuden stemme til tegnefilmen »The Nut Job«, der får premiere i januar.

 

Dagens Gossip